Dead by April leverer !

Det første albumet dead by april var magisk, men når det er sagt...

Det nyeste albumet Incomparable er hakket bedre etter min mening, legg gjerne  igjen en kommentar om hvilken sang du liker best fra DBA !

Det er vanskelig å si hva man favoritt er i det nye albumet er, men kan si kveldens favoritt høres sånn ut :

 Denne låta handler enkelt og greit om den du bryr deg mest om, den spesielle jenta som skiller seg ut i din verden. I mitt tilfelle er dette jenta mi, Ajla Hodzic <3 elsker deg

6 kommentarer

Victoria og Trude

04.jan.2012 kl.04:45

Fin sang :D

iphone4sapple

04.jan.2012 kl.06:07

Veldig koselig. Jeg er litt skeptisk til fyrverkeri for uforutsette ting kan jo skje. Heldigvis gikk det bra.

jeansdenmark

04.jan.2012 kl.06:11

nte som chattet med en fyr som hun til slutt møtte. Ingenting gikk som planlagt og jenta ble voldtatt. Moralen må være å aldri møte noen ukjente på den måten! Mye rart på nettet!

jeansnorway

04.jan.2012 kl.06:22

r pluss at jeg hadde mange rare tanker i hodet. Jeg er flink til å ta bekymringer på forskudd:-)

mbtskovip

04.jan.2012 kl.06:26

knovolutter med mitt navn på i trappegnagen da jeg kom hjem fra trening tidligere i kveld. You guys know who you are, and you are awseome!!.

av skulder

04.jan.2012 kl.06:36

Jeg venter så lenge som mulig. Det aller viktigste for meg er at alle jeg er glad i holder seg friske og velfungerende. At ingen sykdom dukker opp eller triste ting skjer. Dessverre har man ingen garanti for sånt.

Skriv en ny kommentar

leanbodyindexvidz

leanbodyindexvidz

19, Stryn

Trening og kosthold er jobb og fritid for meg. For tiden jobber jeg som selvstendig Herbalife Distributør, så skulle du vere interessert i bedre treningsresultater, gå ned i vekt, få mer energi, bedre hud, eller kanskje tjene litt ekstra penger med å jobbe hjemmefra du også, så er det bare å ta kontakt med meg her på bloggen! Ta gjerne kontakt på Tarjei22@hotmail.com eller tlf 91520738 om du er interesert i produktene fra Herbalife eller om du har lyst å bli satt i jobb med engang som selvstendig Herbalife distributør du også!

Kategorier

Arkiv

hits