Unngå frukt viss du vil slanke deg?

Dette høres kanskje helt feil ut, men la meg gå mer i detalj på emnet...

Frukt er ikke i dag som det en gang var for et par hundre år siden. Frukt i dagens samfunn er modifisert til å inneholde så høgt nivå av fruktose, eller fruktsukker, som mulig. Og fruktose er derfor negativt for folk som har lyst å bli kvitt fett. For folk som ikke har et spesifikt mål om å gå ned i vekt, så er det ingen ting gale med konsumering av frukt derimot. Men om du har lyst å få så bra resultat som mulig med spesifikt mål om å gå ned i vekt, så bør duunngå fruktose.
Fruktose blir konvertert til Glycerol fosfat, som deretter blir konvertert til kroppsfett veldig effektivt. Det er faktisk ingen raskere måte å legge på seg kroppsfett.

Det er greit å spise frukt en gang i veka når du er på diett, det er noe jeg personlig anbefaler ! men generelt sett så anbefaler jeg personlig at du holder deg unna frukt. Og skal du spise frukt så er bær(teknisk sett ikke frukt) et godt alternativ, med tanke på antioksidanter.

Jeg er på ingen måte en ekspert på området, så det er bare å argumentere for frukt. Er bare hyggelig med spørsmål og argument, så skrik ut ! :)

7 kommentarer

Kristina

02.jan.2012 kl.22:21

Her er en artikkel skrevet av min coach Børge Fagerli som sier det motsatte :)

http://myrevolution.no/s/spis-frukt-for-hurtigere-vektnedgang-og-bedre-helse/

clarsgaard

02.jan.2012 kl.22:39

Man kan spise frukt... bytt ut søtsaker med frukt og du er på god vei ;) Men selvfølgelig... heller mer grønnsaker enn frukt, men det gjør ingenting med litt ;) Jeg skal ned i fett% og jeg har frukt i min matplan.. ;)

leanbodyindexvidz

02.jan.2012 kl.22:40

Kristina: den artikkelen du linket var jo litt rotete synes jeg, men jeg skal ikke nekte. Har altid spist mye frukt, men det var fordi jeg ville opp i vekt. Men Fruktose i dag står veldig nært vanlig husholdingsukker, noe man igjen ikke har et behov for i utgangspunktet.

leanbodyindexvidz

02.jan.2012 kl.22:44

clarsgaard: Frukt er ikke annet enn positivt for å spike opp insulin-nivået før trening. Fruktsukker er jo energi, så lever du en aktiv livsstil så er dette noe du faktisk bør konsumere. Og ja det er en god kompensasjon med frukt framfor raffinert sukkert. Dette gjelder spesielt folk som er i begynnelsesfasen av å gå ned i vekt, siden de sikkert sliter med søtsuget. Vitaminene du får gjennom frukt generelt vil igjen dempe søtsuget.

Kristina

02.jan.2012 kl.23:19

fortsatt uenig ;) Lest denne'?:

http://myrevolution.no/s/health-fitness-concept-kosthold/

FICS

03.jan.2012 kl.09:31

Spørs i hvilken sammenheng, trening, erstatning for godis, dessert - tommel opp, absolutt! Derimot, alene som et mellommåltid, spørs hvilken person og hvor aktiv man er. Personlig spiser jeg mye bær og litt frukt med verdens beste samvitighet. Men alt i alt har ikke jeg noe i mot frukt, om mener at mange, eller de fleste kan ha godt av å spise frukt (men kanskje ikke 10 om dagen? vet om noen litt overvektige som gjør det på skolen... Kanskje ikke et godt sammensatt måltid? hehe)

leanbodyindexvidz

04.jan.2012 kl.01:31

FICS: Så rett så rett. Spiste altid frukt den tiden jeg ville legge på meg muskelmasse. Frukt er i den kontekst en meget bra ting. Men er du seriøs på å gå ned i vekt, så anbefaler jeg å holde seg unna frukt. Frukt er sunt, men det betyr ikke at det er noe du bør legge til i kosten. Frukt er naturlige kaloribomber som vil gi det ekstra energi til trening og vil legge til ekstra kalorier til de som vil legge på seg muskler. Men som sagt ikke noe å anbefale for folk som vil ned i vekt så fort som mulig :) !

Skriv en ny kommentar

leanbodyindexvidz

leanbodyindexvidz

19, Stryn

Trening og kosthold er jobb og fritid for meg. For tiden jobber jeg som selvstendig Herbalife Distributør, så skulle du vere interessert i bedre treningsresultater, gå ned i vekt, få mer energi, bedre hud, eller kanskje tjene litt ekstra penger med å jobbe hjemmefra du også, så er det bare å ta kontakt med meg her på bloggen! Ta gjerne kontakt på Tarjei22@hotmail.com eller tlf 91520738 om du er interesert i produktene fra Herbalife eller om du har lyst å bli satt i jobb med engang som selvstendig Herbalife distributør du også!

Kategorier

Arkiv

hits