Joggetur i mørke gater kl 04.00 om natten

Skal si det er spesielt å vere rastløs kl 04:00 om natten. Tok meg en joggetur i helt tomme gater. Og da mener jeg tomt som TOMT. Men der har du Stryn. Sikkert like greit at ingen var ute siden jeg jogget i de hvite Ola Nordmann-sokkene mine kjæreste hadde gitt til meg til jul !

det var lett jogging og spurting siste 200 meterene hjem. skal innrømme jeg liker å spurte. Har altid likt det, men har ikke gjort det på år og dag, må gjøre mer av det i nærmeste framtid :) !

Så kom jeg hjem da og tøyde til spagaten. Kunne gå helt ned før, men nå er jeg stiv som en stokk. Kommer meg nokk lett ned i spagaten igjen med en smule statisk tøying. Skal poste bilde når jeg er komt ned i spagaten !

Eller så går det i statisk styrke, noe som er på lik linje spennende som statisk tøying !

                                     


 

2 kommentarer

journeytoadream

02.jan.2012 kl.09:54

Wow, er det deg på bilde? :P i så fall, sinnsykt fin rygg du hadde :D Hvis du liker å spurte så anbefaler jeg intervalltrening da får du kjørt både spurt og jogg :)

leanbodyindexvidz

02.jan.2012 kl.16:48

journeytoadream: Er meg ja :) Intervall har jeg hørt skal vere effektivt. Og så er det jo litt mindre monotont da !

Skriv en ny kommentar

leanbodyindexvidz

leanbodyindexvidz

19, Stryn

Trening og kosthold er jobb og fritid for meg. For tiden jobber jeg som selvstendig Herbalife Distributør, så skulle du vere interessert i bedre treningsresultater, gå ned i vekt, få mer energi, bedre hud, eller kanskje tjene litt ekstra penger med å jobbe hjemmefra du også, så er det bare å ta kontakt med meg her på bloggen!

Kategorier

Arkiv

hits