Bestemmer gener om du er overvektig eller slank?

 
 

 - Jeg er overvektig fordi jeg har dårlige gener.

- Jeg har ikke six-pack fordi jeg har ikke gener til det.

 

Det er lett å gi skylden på "dårlige gener" når man har vert overvektig hele livet, eller lubben. Du spiser kanskje mye mindre enn andre slanke mennesker og klager på at du har dårlig forbrenning, og alle andre slanke mennesker har rask forbrenning. Og alt dette skyldes "dårlige gener".

Jeg vil at du skal tenke om igjen. Er du naiv og tenker som de fleste andre når det kommer til slanking, så tenker du at viss du bare spiser enda mindre så blir du jo slankere. Er dette virkelig realiteten? Kanskje det hjelper for deg på kort sikt. Men har du merket et merkverdig mindre energinivå og mangel på næring?

Kroppen lyger ikke :

er du sulten så er du sulten. Har du lavt energinivå så betyr det at det du gjør er galt.

Skal du slanke deg så spiser du mer. Gener er bare en meget ubetydelig komponent ! Du kan selv bestemme din fettforbrenning. Det er i din kontroll. Mat er viktig. Det som skjer med kroppen din når du ikke spiser nokk er at kroppen registrerer dette som at du ikke har mat tilgjengelig. Da får du lavere fettforbrenning kroppen prøver å lagre på energien(fettet). Spiser du mer og regelmessig utover dagen, så får du høyere fettforbrenning.

Jeg personlig spiser mye, og har derfor veldig høg forbrenning.

 

  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits