01.01.12

Har startet min egen blogg nå. Dette er første dag i 2012 og tenkte det var lurt å begynde akuratt i dag, av alle dager.

Du kommer til å få se innlegg på denne bloggen om trening og kosthold.

Jeg skal gå Fredly Folkehøgskole fra september i år:Skolen ligger 15 min sørvest for Trondheim. Dette er supert !

Hva linje skal jeg gå på denne folkehøgskolen  ?

Personlig Trener og Spinning instruktør (eller PT, som fagutrykk).

Hva er det som gjør meg interessert i dette yrket? Svaret på dette er komplekst. Men jeg kan lett forkorte det enkelt og greit med at jeg elsker å trene selvstendig på treningssenter. Jeg løftet min første vekt på et treningssenter når jeg fyllte 16 år. Det vil si at jeg har minst 3 år erfaring med trening og kosthold.

Jeg er ingen kokk av utdanning, men jeg har en meget god oppfatning om hva jeg bør få i meg og unngå inntak av. Alt det her kommer jeg inn på senere.

Men nå er ikke PT noe jeg vil bli bare fordi jeg har erfaring, teori, lidenskap og motivasjon for å gjørde det...som personlig trener har jeg et yrke der jeg virkelig kan hjelpe andre til å oppnå resultater og få en sunnere og lykkeligere livsstil ! Dette er en meget viktig faktor. Jeg som alle andre mennesker elsker og hjelpe andre og føle at det jeg gjør gir mening.

Det er ikke mye som skal til for at jeg blir PT. Jeg har allerede godt grunnlag for dette:                                      

* Personlig erfaring

* Mye kunnskaper om kosthold, anatomi og trening

* Veltrent kropp

* Motivasjon

Eneste jeg trenger er et herlig år med Fredly folkehøgskole. Der får jeg erfaring og praksis i selve PT yrket, i tillegg til mye kunnskap. Etter dette artige året på skolen så er det som gjennstår intet mer enn å bestå eksamen som PT. Og det blir absolutt ikke noe problem.

Jeg vil oppdatere denne bloggen minst én gang i uken!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits